VIOLA LAND

KLASSIEK GESCHOOLDE PIANISTE EN PIANODOCENT.

Welkom.                            

Allereerst heet ik u welkom in de prachtige wereld van de piano.

U zoekt een pianist om uw koor te begeleiden, of u bent een vocalist en wilt begeleiding op de piano tijdens een concert, dan sta ik geheel tot uw dienst met mijn ervaring en talent. Piano begeleiding is een apart vak, met andere taken dan piano solo, waarvoor ik een speciale opleiding heb gevolgd.

In de loop der jaren heb ik zowel zelfstandig als met andere musici vele concerten gegeven. Organiseert u een concert, neem dan contact met mij op, dan zal ik graag een professionele bijdrage leveren.

Zangers en zangeressen die de behoefte hebben aan begeleiding en coaching bij het instuderen van muziekstukken, kunnen ook bij mij terecht.

Wilt u een muzikale omlijsting van uw evenement of belangrijke gebeurtenis, dan bied ik u een uitgebreid piano- repertoire.


Biografie.

Pianist, docent en begeleider.

De kwaliteit van de Russische pianoschool nu ook in het Drentse Roden

Vanaf haar 5e jaar volgde zij pianolessen op de muziekschool. Al in haar jonge kinderjaren nam zij veelvuldig deel aan competities en concerten zowel als pianiste en componiste.

Na het behalen van haar Lyceum diploma studeerde zij vanaf  1996 aan de Hoge School van Muziek (Muzikale Kunsten met specialisatie Piano) zij verwierf zich de kwalificaties van Pianodocente, Solo, Pianobegeleider.

Vanaf 2000 volgde zij onderwijskunde aan de Staats Universiteit (Pedagogisch en Didactische wetenschappen) waar zij zich verder verdiepte in onder andere kamermuziek en koordirectie. Na het behalen van haar Bachelorsdiploma heeft Viola in 2006 haar Master in pianospel behaald en haar studie als uitvoerend Musicus voltooid.

Voor haar afstudeerscriptie deed zij onderzoek naar de vorming van muziek denken van de studenten in het waarnemingsproces en interpretaties van muziek van verschillende genres en stijlen.


Pianoles.

 De groep van mijn studenten bestaat uit een reeks beginners dan zowel ervaren pianisten, van jong tot oud.

Ik heb bijna 20 jaar ervaring in het geven van pianoles, dat vormt zeer rijke en solide basis van mijn positieve leermethode, Met deze achtergrond ervaar ik zelf dat personen die pianolessen volgen hun ontwikkeling op zowel fysiek (motoriek) als metaal niveau duidelijk verbetering, ongeachte de leeftijd.

* De pianolessen kunnen wekelijks of tweewekelijks gegeven worden zowel overdag als sávonds,

* Alle genres zijn mogelijk (klassiek, modern klassiek, pop, rock, blues enz).

* Tijdsduur voor beginners:

 - Kinderen 5/6 jaar 30 minuten.

 - Kinderen 7 jaar 30 of 45 minuten.

 - Kinderen vanaf 8 jaar 45 minuten.

* Tijdsduur voor gevorderden 30, 45 of 60 minuten per les.


 Bent u na het lezen nieuwsgierig geworden? Vraag dan vrijblijvend informatie of een proefles aan.

De pianolessen worden gegeven in Roden, u kunt eenvoudig telefonisch of via mail een afspraak maken.

De afgesproken datum en tijd worden dan exclusief voor u gereserveerd.

Tel: 06-16403308

Mail: violetaland@hotmail.com